BIBES
PRODUKTER

BIBES UNIKA EGENSKAPER

Det unika med BIBES är att man förvarar tvålen i skrubben som är försedd med handtag på varje sida. Tvålen kan vara kvar i skrubben under hela tvättningen. BIBES form och de greppvänliga handtagen gör det lätt att själv komma åt överallt på kroppen.

BIBES passar lika bra för snabbduschen som för ett långt avslappande bad. Arbeta upp rikligt med lödder innan du börjar skrubbningen. BIBES ger en skön massagekänsla och stimulerar blodcirkulationen samtidigt som den effektivt skrubbar bort döda hudceller. Din hud blir ren och len. Tips: för att få ännu lenare kropp ta med dig BIBES in i bastun och skrubba kroppen mjukt i stora cirklar.

BIBES är en hygienprodukt tillverkad av polypropylen (PP) som är ett återvinningsbart material. PP är slitstarkt och torkar fort vilket gör att BIBES håller sig fräsch länge. Skölj ur och häng upp din BIBES efter användning så har du en kroppsskrubb som håller i flera år.

PRODUKT SPECIFIKATION

BIBES är ca 65 cm lång och 28 cm bred vilket gör att den täcker en stor del av ryggen vid användning. BIBES är handvirkad av polypropylen (PP) tråd vilket gör den slitstark och hållbar och den behöver därmed inte bytas ut lika ofta som andra skrubbar. PP är ett bra val för dig som bryr dig om miljön då den är återvinningsbar och vid förbränning avger den endast vattenånga och koldioxid.!

KÖPA HÄR

© 2010 BIBES AB - Design & Prod: ZAMAS