OM BIBES

 

FÖRETAGSFILOSOFI

BIBES AB företagsfilosofi speglas i vår affärsidé som består i att vi vill erbjuda kvinnor och män de bästa badrumsartiklar på marknaden vad gäller effektivitet, hållbarhet, funktionalitet, fräschhet och design.

Vår grundläggande värdering är att:

”Behandla andra så som du själv vill bli behandlad”. Vi är måna om att bemöta våra kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartner på samma sätt som vi själva vill bli bemötta det vill säga med respekt och omsorg. Tillverkningen av våra produkter skall ske under bra villkor för arbetarna och barnarbete är totalt förbjudet inom BIBES AB.

Miljön

Att värna om miljön är en viktig fråga för oss och därför väljer vi att arbeta med miljövänliga och återvinningsbara material.

Målsättning

Målsättning är att bli en ledande aktör på försäljning av badrumsartiklar och att hålla en hög kvalité på våra produkter. Produkterna ska ge användaren en upplevelse av SPA i sitt eget hem.

Funktionellt och stilrent

Vi lägger stor vikt vid designen av våra produkter där funktionaliteten och det stilrena har en central betydelse. Därför väljer vi att samarbeta med duktiga, erfarna och engagerade människor. 

TEAMET

 

SAMUEL

0739-461705
samuel@bibes.se

 

MARIA

0736-225065
maria@bibes.se

   

ALEXI

0736-916711
alexi@bibes.se

 

 

KÖPA HÄR

© 2010 BIBES AB - Design & Prod: ZAMAS